מה קורה עם הווירוסים, תודה והבהרה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/01/2015 | 23:20 | מאת: בתיה

תודה לך ד"ר הלפרין על תשובה מהירה ובהירה. ובכל זאת לא השבת מדוע מתרחשת ההדבקה החוזרת והאם עליי לערוך בדיקות כלשהן? שכן, במסגרת 'רפואת מסדרון' לא אחת אני ניתקלת בביטוי הנדוש: מערכת חיסונית חלשה. האם זה רלוונטי לכאן ומה זה בכלל אומר? תודה וברכה בתיה

שלום בתיה, אין לי מושג מדוע לאחרונה חלית כל כך הרבה. אם את חוששת שיש פגם כלשהו במערכת החיסון שלך אני ממליץ לך להפנות את שאלותייך בנידון לפורום של רופא/ה אימונולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות