דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/01/2015 | 21:43 | מאת: אנונימית

היום כשיצאתי מהלימודים דרכתי על מזרק בחנייה הייתי עם מגף וגרב אבל כאב לי הוצאתי את המגף לא ראיתי דם אני בלחץ שנכנס לי לרגל המחט צריך ללכת לטיפול מונע. אני לא יודעת כמה זמן זה היה בחניה

שלום אנונימית, גם אני לא יודע האם היה על מחט המזרק (שבה נדקרת) דם, האם הדם היה נגוע, למשל ב- HIV, וכמה זמן היא היתה המחט בחניה. כשיש ספק- פונים לחדר מיון. הרבה בריאות אפי

24/01/2015 | 09:19 | מאת: אנונימית

הסיפור שהמזרק היה שבור בחניה שאלתי שני אנשים וגם צילמתי בעין רגילה לא נראה שיש דםעל המזרק הפחד שלי שדרכתי על מחט בלבד שהיתה לא רחוק מהמזרק

24/01/2015 | 10:52 | מאת: אנונימית

כאמור אני מפחדת שדרכתי על המחט ללא המזרק ולא שמתי לב.. לפי מה שראיתי המזרק היה שבור ונקי מדם אבל לא ראיתי עליו מחט יתכן שהמחט נזרקה הצידה ואני דרכתי בלי לשים לב .יש סכנה לאיידס? הייתי עם מגף וגרב ולא ראיתי סימני דם אצלי

ראי את תשובתי הקודמת

מנהל פורום מחלות זיהומיות