מספר שאלות חשובות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/12/2014 | 19:49 | מאת: מוטרדת

שלום רב ד"ר אני בחורה בת 27 בריאה בדר"כ. מאחר ולאבא שלי גילו נשאות לצהבת B נשלחתי לעשות בדיקות התוצאות: HEPATITIS Bs Ag NEGATIVE HEPATITIS BC AB TOT 0.140 NEGATIVE HEPATITIS C Ab 0.06 NEGATIVE HEPATITIS Bs Ab 567 שאלותיי הן- ואנא ממך השתדל לענות לכל שאלה ושאלה במלואה- מאחר ואני מוטרדת מאוד ורופאת המשפחה לא ממש מצליחה לענות לי 1- אני מודעת לכך שלפי התוצאות אני לא נושאת צהבת B אבל- וזה אבל גדול לצד המילה NEGATIVE יש ערך נמוך אמנם של 0.6 - למה יש ערך מסוים? 2- האם הערך הנמוך מצביע על כך שנחשפתי לנגיף? 3- האם יתכן שמדבור פשוט ברעשי רקע במעבדה? סטיית תקן?

שלום מוטרדת, הערך של 0.06 בשאלתך לא מופיע בהקשר לבדיקה להפטיטיס B אלא בהקשר לבדיקת נוגדנים להפטיטיס C. סלדעתי ביר שמדובר ב"רעש רקע" במעבדה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות