אמינות הבדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/12/2014 | 15:10 | מאת: רז

דר אפי היקר לאחר שהיתה לי שריטה, קילוף שדימם וחששתי שמא טיפת זרע נפלה על אותו שריטה קילוף שדימם, החלטתי לעשות בדיקת קומבו לאחר 27 יום למרות שמאפרת לוינסקי טוענת 4 שבועות (28 יום). האם אפשר להסתפק בפרק זמן זה. אני קורא יותר מידי ונהיה מבולבל.

שלום רז, לו לי היה קורה מקרה כמו זה המתואר בשאלתך הייתי מסתפק בתוצאה כמו זו שקיבלת. הרבה בריאות אפי

20/12/2014 | 15:37 | מאת: רז

הבעיה שלי בעיקר מהחשש מהו חתך אשר מהווה סיכון בגלל זה אני חרד. יש באפשרותך לעזור לי להבין.

שלום רז, לא ברור לי איך אני יכול לעזור לך מעבר לתשובתי הקודמת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות