מודאגת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/12/2014 | 00:57 | מאת: ליאת

היום כשהייתי במונית העברתי יד במושב האחורי הרגשתי משהו מוזר. אולי דקירה. כשיצאתי מהמונית חשבתי לעמצי למה לא בדקתי מה היה שם אצלי לא היה סימן לדימום. זה היה בין האצבע לציפורן. לא ראיתי דימום. בהנחה שהיה מזרק ולא ראיתי אפשר להדבק באיידס לאור מה שתארתי לך? בכלל איידס יכול לעבור בין האצבע לציפורן אם נדקרתי באזור? הרגשתי שןרף קצת במקום אבל לא ראיתי דם

19/12/2014 | 11:19 | מאת: ליאת

שלום ד"ר היום בבוקר ראיתי נקודה אדומה קטנה שלא היתה צריך ללכת לטיפול מונע?

שלום ליאת, הדבקתך בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך לא נראית לי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות