דלקת בגרון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/12/2014 | 07:26 | מאת: שרה

לשניים מילדי סטרפטוקוק בגרון (עשו משטח) מאתמול כאב גרון בצד ימין וכן מוגלה בצד ימין, ללא חום. אני גרה בישוב מרוחק ללא רופא. בעברי קלוסטרידיום דפציאלה עם הנחיה למעט עד כמה שניתן בנטילת אנטיביוטיקות. האם אני מסכנת את עצמי אם לא נוטלת אטיביטיקה?? מה המינון הנמוך ביותר של רפאפן לריפוי דלקת גרון? אני בת 38 בריאה, ואמא ל9 ילדים

19/12/2014 | 07:30 | מאת: שרה

רק לציין שזיהומולוג אחר טען שמאחר ועברו שנתיים מהקלוסטרדיום , אין לי לחשוש מנטילת אנטיביוטיקה ויכולה רגיל לקחת, בעת הצורך

שלום שרה, 1. דלקת גרון סטרפטוקוקסאלית לא מטופלת עשויה להיות מסוכנת ומדבקת. 2. הטיפול המקובל בדלקת גרון סטרפטוקוקסאלית הוא פניצילין V ('רפאפן') במינון 500 מ"ג פעמיים ביום או 250 מ"ג 4 פעמים ביום. הרבה בריאות אפי

20/12/2014 | 18:11 | מאת: שיר

מנהל פורום מחלות זיהומיות