nitrofurantoin mono וקלוסטרידיום דפיצילה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/12/2014 | 06:10 | מאת: אן

שלום, לפני שנתיים היה לי זיהום בקלוסטרידיום דפיצילה , מאז יש לי חרדות משמעותיות בנוגע לאנטיביוטיקה. לצערי ככל הנראה אני סובלת מדלקת בדרכי השתן, אמרתי לרופא כי בעברו היה לי c diff והוא רשם לי nitrofurantoin mono ואמר שזה תרופה שיש לה פחות שחיכות לגרום לc diff . אני נמצאת בארה"ב ובישראל נירא לי קוראים לאנטיביוטיקה הזאת מקרודנטין. האם זאת באמת אנטיביוטיקה עם פחות שכיחות לחזרת הC DIFF? האם יש אפשרות יותר טובה ?

שלום אן, אני חושש שאין ביכולתי לחזות מראש איזו אנטיביוטיקה תגרום אצלך להתפרצות של זיהום ב'קלוסטרידיום דיפיציל', אם בכלל. הרבה בריאות אפי

19/12/2014 | 07:28 | מאת: שיר

לא קשורה למעיים אלא מטפלת ישרות בדרכי השתן אין לך מה לדאוג בכלל

מנהל פורום מחלות זיהומיות