עירוי rocephin דרך פיקליין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/12/2014 | 09:08 | מאת: אורי

אני מקבל עכשיו אחרי אשפוז עירוי דרך פיק ליין של rocephin הנוהל שקבלתי שטיפה עם סליין ערוי הrocephin שטיפה ע"י הפרין במרפאה העלו את השאלה אם יש צורך לבצע שטיפת סליין נוספת לפני מלוי ההפרין שאולי יש בעיה של הפרין וrocephin בחומרים המוכנים שאני מקבל אין מזרק והנחיה לשטיפה כזאת ונאמר לי טלפונית שהשטיפה מיותרת דעתך? תודה על תשובה מפורטת

שלום אורי, אינני מכיר צורך לבצע שטיפה נוספת (של ה'פיק-ליין') ב'סליין' בין עירוי ה'רוצפין' לבין שטיפת ה'הפרין' בסיום העירוי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות