שלאלה לגבי הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/12/2014 | 23:20 | מאת: רבקה

שלום בעלי סובל כבר למעלה משבוע מכאבי ראש, לפני כיומיים יצאו לו על המצח בצד זצאל כתמים אדומים, בגלל החשד להרפס בוצעה בדיקת דם שתוצאותיה היו היום שלילי , herpes igG type 1 positeve' herpes igG type 2 שאלתי היא האם אני חולה בהרפס או שיש לי רק נוגדנים להרפס, איך אני צריך להתנהג, תודה על התשובה המהירה רבקה

שלום רבקה, אני מניח, לפי תיאורך, שבעלך נחשד כסובל מ'הרפס זוסטר'- שלבקת חוגרת. בדיקות הדם שהוא עשה, לעומת זאת, בדקו האם הוא נדבק בעבר ב'הרפס סימפלקס' (שהוא סוג אחר של הנגיף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות