CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/11/2014 | 10:56 | מאת: נטע

אני סוחבת את המחלה כבר יותר מחודשים. (בדיקות אחרונות לפני מספר ימים הראו שהוירוס עדיין פעיל) המשכתי לעשות פעילות גופנית מאומצת למרות ההדבקה מניחה שזאת הסיבה. כמה זמן מנוחה מוחלטת דרוש כדי שהוירוס יעלם ? האם ריצה קלה אפשרית ? (חצי שעה - 40 דקות) או שחובה להמנע לגמרי ? וירולוגיה CMV IgG - 142.1 42.6 - CMV IgG Avidity CMV IgM (Screen) - Positive ALT (GPT) - 37 AST (GOT) - 70

שלום נטע, 1. לאחר הדבקה ב- CMV נשאר הנגיף בגופנו "לנצח", בד"כ במצב רדום. 2. בדיקות המעבדה שצרפת אינן מהוות הוכחה לכך שהנגיף "שלך" עדיין פעיל. 3. פעילות גופנית (כגון ריצה) לאחר הדבקה ותחלואה בנגיף ("מחלת הנשיקה") תלויה הרבה בהרגשתו/ה של הנדבק/ת. אינני מכיר הוכחה שפעילות גופנית כזו מעכבת את ההחלמה ממחלה זו. הרבה בריאות אפי

24/11/2014 | 17:48 | מאת: נטע

לפי הבדיקות האלה לפחות תפקודי הכבד עדיין לא תקינים. התוצאות אני רואה אכן לא ברורות. אני בין לבין שזה הגיוני כי עברו חודשים. מה שרשמו זה מומלץ מעקב - equivocal :אינטרפרטצית התוצאות low avidity = 40% קטן או שווה recent primary infection high avidity= 65% גדול או שווה .אינדיקציה להדבקה מעל 3 חודשים אני אשאר עם פעילות מתונה בינתים ותודה. הפחידו אותי מאוד שחזרה לפעילות תגרום לרמיסיה והתפרצות מחדש או עיכוב ואפילו השבתה טוטאלית עם CFS

מנהל פורום מחלות זיהומיות