זיהום לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/11/2014 | 23:20 | מאת: צבי

עברתי לפני 4 חודשים ניתוח עמוד שדרה מותני ומכוון שהניתוח לא שיפר את המצב עברתי mri ששני רדיולוגים טוענים שהם רואים סימנים לזיהום אבל בדיקות הדם כמו ספירה וcrp תקינות וגם לא היה לי חום חוץ משבועיים שלאחר הניתוח שאז היה לויקוציטים 19 ושקיעת דם 38 שירדו לאחר יומיים אבל אני סובל מכאבי ראש יומיים מזה תקופה וגם מהזעות ייתר והשאלה יכול ליהיות שיש זיהום בכל זאת והאם כאבי הראש וההזעות קשורים לזה תודה צבי

שלום צבי, הזעות יתר (אם או בלי כאבי ראש) יכולים להיות ביטוי גם לזיהום. יחד עם זאת, אין בנתונים המופיעים בשאלתך עדות מספקת לאבחון זיהום בעמוד השדרה שלך. הרבה בריאות אפי

23/11/2014 | 09:06 | מאת: צבי

אם כיצד אפשר לאמת את זה או מה היית מציע לבדוק והאם יש טעם לפנות לזיהומולוג תודה צבי

מנהל פורום מחלות זיהומיות