ureoplasma ure

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/11/2014 | 17:16 | מאת: יובל

שבת שלום, כמה זמן אחרי מגע מיני עם חשש להדבקה בחיידק הנדון כדאי לבצע לבצע בדיקה? איזו בדיקה רצוי לבצע? איזה תופעות צפויות עקב ההדבקה? תודה

שלום יובל, זיהום של אבר המין בחיידק ה- UREAPLASMA עשוי להיות א-תסמיני, ועשוי להתבטא בדלקת של השופכה (כגון צריבה או הפרשה לבנה שקופה) שמופיעה מספר ימים לאחר ההדבקה. את הבדיקה (שתן ל- STD בטכניקה הקרויה PCR) אפשר לבצע מיד עם הופעת התסמינים. ב מקרה של היעדר תסמינים, הייתי עושה אותה לאחר כ- 3 שבועות ממועד המגע המיני החשוד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות