מנה שניה חיסון שפעת - פרק זמן מקסימלי למתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/11/2014 | 15:41 | מאת: קרן

שלום רב, בת שנתיים, מנה ראשונה לחיסון שפעת ניתנה ב14 לאוקטובר. היינו אמורים לחסן מנה שניה מחר אבל יש לה סטרידו ואני מעדיפה לחכות לשבוע הבא. האם המנה השניה עדיין תהיה יעילה? מהו פרק זמן מקסימלי שניתן לתת את החיסונים כך שעדיין יהיה אפקטיבי? תודה.

שלום קרן, אינני מכיר הבדל משמעותי ביעילות החיסון כנגד שפעת לילדים ששני "חצאיו" ניתנים בהפרש של 5 שבועות זה מזה (14 אוקטובר- 21 לנובמבר), או 6 שבועות (14 לאוקטובר- השבוע הבא). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות