עזרה בנוגע להרפס דחוף!!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/11/2014 | 02:15 | מאת: גל

היי, התחלתי לקיים עם החבר שלי יחסים לפני חודש, הוא הראשון שלי והיחיד. לפני כשבועיים שכבנו עם קונדום יחסית הרבה זמן והרגשתי שקצת שורף לי וביקשתי שיעצור, לאחר שלושה ימים שכבנו שוב ללא קונדום זמן קצר כדי למנוע הריון. ואז למחרת הופיע לי פצע מתחת לשפתיים של איבר המין, לאחר יומיים ניסינו לשכב ולא הצלחנו כי שרף לי מאוד ולא יכולתי, ביום שני הופיע לי מלא שלפוחיות כאלה אדומות בתוך השפתיים של איבר המין והלכתי לפגישה אצל רופא נשים שאמר לי שזה הרפס והביא לי משחה וכדורים. חבר שלי הלך להיבדק ואין לו כלום ומעולם לשנינו לא היה הרפס.. ממה יכולתי להידבק??? ומה אוכל לעשות כדי לחזור לשכב איתו ללא קונדום בלי שידבק? אני רוצה להתחיל לקחת גלולות אבל מפחדת להדביק אותו. תודה מראש:)

שלום גל, אכן, התיאור שלך מתאים ל'הרפס', אבל כדי לדעת בוודאות אם נדבקת בנגיף זה (ולפיכך האם את עשויה להדביק בו אחרים) מומלץ לך לבצע בדיקת מעבדה מתאימה (למשל IgM ו- IgG לנגיף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות