שחפת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/11/2014 | 21:01 | מאת: מתן

השותף העסקי שלי חלה בשחפת בבטן, ולא בריאות, הוא מטופל באנטיביוטיקה ועובד בצורה חלקית. מה הסיכויים להדבק ומה הסיכויים שהמצב שלו יחמיר לשחפת בריאות ?

שלום מתן, אדם שסובל משחפת במערכת העיכול, המטופלת כהלכה, איננו נחשב כמדבק, ואין זה סביר שהוא יפתח שחפת של הריאות ויהפוך למדבק. הרבה בריאות אפי

19/11/2014 | 23:03 | מאת: מתן

אגב, בשיחת טלפון לאחיות בכללית נאמר לי ע"י האחות לנתק ולחכות לשיחה מהם. לאחר עשרים דקות היא התקשרה אלי ואמרה לי שהתייעצה עם האח התורן שהתייעץ עם רופא בבלינסון, ועל אף שמדובר בשחפת בטנית עלי להגיע לבדיקת מנתור (מנטור, או משהו מסוג זה) שתשלול הידבקות. בנוסף, להפריד כלים ולהמנע ממגע...

מנהל פורום מחלות זיהומיות