תוצאות בדיקות לשלילת מחלות מין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/11/2014 | 15:17 | מאת: יבגני

שלום, בצעתי בדיקות לשלילת מחלות מין. בתוצאות רשום לגבי הפטיטיס B: hepatitis B surface Ag - non reactive hepatitis B surface Ab > 10000 Remark for HBsAB: Rechecked hepatitis B core Ab total - non reactive יש לציין שעשיתי חיסונים נגד הפטיטיס B בשנתיים האחרונות. האם כל הבדיקה תקינה? מדוע רשומה השורה עם RECHECKED ?

שלום יבגני, 1. תוצאת הבדיקה שצרפת מעידה על כך שאו שנדבקת בעבר ב'הפטיטיס' B או שחוסנת בהצלחה כנגד נגיף זה (כשהאפשרות השנייה יותר סבירה). 2. כנראה שהתוצאה נבדקה פעמיים כדי לוודא שהיא נכונה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות