כביסה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/11/2014 | 09:29 | מאת: ליאן

שלום דר, כיבסתי ב- 30 מעלות את שטיח הכניסה לבית (הוא היה מלוכלך מאוד). השטיח לאחר הכביסה נשאר כמה שעות במכונה. לאחר הוצאתו כיבסתי בגדי תינוק בשלושים מעלות ולאחר מכן הבגדים עברו למייבש הכביסה. האם השארת השטיח יכלה לגרום לחיידקים להתרבות? האם יתכן שהחיידקים יעברו לבגדי התינוק וישרדו את חום המייבש? הריי שלושים מעלות לא משש הורגים חיידקים... (איני יודעת מה עוצמת החימום של המייבש)

שלום ליאן, נושא מעבר אפשרי של חיידקים פתוגניים משטיח כניסה לבגדי תינוק בתוך מכונת כביסה לא מוכר לי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות