טטנוס כתוצאה מחתך /חיסון לשפעת?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/10/2014 | 20:30 | מאת: מרב

שלום רב דר יקר, בעלי נחתך מסכין מטבח. לא חתך עמוק. לוקח קרטייה (לא קשור). שאלתי היא, האם יש צורך בחיסון טטנוס? כיום בן 46 ולא קיבל חיסון מאז הצבא. שאלה שנייה היא בנוגע לחיסון שפעת. האם יש צורך להתחסן , ללא מחלות רקע? יש לי בן חייל (שלא קיבל חיסון שפעת כי התגייס באפריל השנה), ילדה בת 16 ובעלי ואני בני 45/46. תודה מראש על ההתייחסות לשאלתי. כל טוב, מרב

שלום מרב, 1. מומלץ לבעלך להתחסן (שוב) כנגד 'טטנוס'. 2. משרד הבריאות ממליץ לכל תושבי ישראל (מגיל חצי שנה ומעלה) להתחסן כנגד השפעת העונתית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות