שפעת ? אחרי חיסון שפעת - המשך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/10/2014 | 06:46 | מאת: אתי כהן

ראשית תודתי לכב' על המענה המהיר . מה עושים על מנת לאתר אם ואיזה מיקרוב תקף אותי ? אין לי חום !! האם אקמול או אופטלגין יעשו בינתיים את העבודה וכמובן התרחקות מבעלי שלא יידבק חלילה !! האם מחלתי איננה נובעת כתוצאה מהחיסון שעשינו להזכירך לפני שבועיים בדיוק ! בתודה על תשובתך שלעולם איננה מאכזבת !! כל כמה שעות ניתן לקחת אקמול והאם אופטלגין יותר יעיל במקרה שלי. יום טוב ותבוא על הברכה !

שלום אתי, 1. "כאבי שרירים בכל הגוף כולל נזלת וכאבי ראש" הם תסמינים שיכולים להתאים לזיהומים נגיפיים שונים- נגיפים שבד"כ לא טורחים לזהות אותם מפני שבד"כ הם נעלמים באופן עצמוני לאחר מספר ימים. 2. מקובל לקחת אקמול (להורדת חום) כל כ- 6 עד 8 שעות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות