pseudomonas

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/10/2014 | 09:21 | מאת: שירה

שלום, יש לי שאלה בקשר לתשובה של תרבית שתן PS.AERUGINOSA 0.00 מה זה אומר ? מה זה הכמות הזאת 0.00 . לקחנו שתן לבדיקה לבת שלי עם קטטר על ידי רופא ובכללית יש ניטריטים , שקודם , לפני כשבועיים בתרביות צמח E.COLLY. אחרי טיפול אנטיביוטי ביקשתי מהרופא לחזור על בדיקת תרבית, כי הבת שלי, בת שנתיים לא לוקחת תרופה עד הסוף, יורקת ורציתי לראות שהדלקת חלפה. אין לה חום ואין ריח בשתן. תודה

שלום שירה, גם לי התשובה המצוטטת בשאלתך לא כל כך ברורה (למה מוזכר בה חיידק ה'פסוידומונאס' אם הכמות שלו בדגימה היא אפס?), ואני מציע לך להתקשר ישירות למעבדה המיקרוביולוגית של קופת החולים בה את חברה כדי לקבל הבהרות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות