חיסון שפעת את מי מהמשפחה כדאי לחסן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/10/2014 | 09:08 | מאת: ברא

שלום וברכה. ילדי בני: 8.5, 4.10, 2.4. הילד האמצעי נוטה לצפצופים בנשימה ובעבר הוגדר כאסמטי למרות רגיעה בע"ה בשנה האחרונה. לכן, הבנתי שמכל מקום לא מתאים לו החיסון בתרסיס. שאלתי היא לגבי החיסון בזריקה, אני מעדיפה לחסן את כולם בנגיף מומת, אא"כ תגיד אחרת. ככלל מדובר בילדים בריאים בע"ה. 1. האם בכל הגילאים הללו מומלץ לחסן? האם עדיף מגיל מסוים שלא לחסן? הם קבלו חיסונים בכל השנים הקודמות. 2. אני בהריון,בשבוע 19+3, ועם סכרת, קבלתי החיסון אתמול - אם זה רלוונטי לשאלה ולחשש החשיפה לשפעת. 3. בעלי כבן 36, בריא בדר"כ בע"ה, האם כדאי לו להתחסן? תודה!

שלום ברא, משרד הבריאות ממליץ לחסן את כ ל הילדים והמבוגרים המתוארים בשאלתך כנגד השפעת העונתית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות