תוצאות CMV בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/10/2014 | 08:50 | מאת: ק -cmv

היי , פענוח לתשובות cmv והאם יש ממה לחשוש? וסת אחרונה 03.09.14 בדיקת דם 06.10.14 הבדיקה נעשתה אחרי יומיים של איחור . cmvlgg avidity - 52.07 מומלץ מעקב -equivocal cmv igm (screen)- חיובי חלש דגימה מלפני שנה יצאה שלילי יש לפנות לרופא המטפל בהקדם . cmv lgg 104.6 positive cmv igm additional- positive -בדיקה זו בעלת ספציפיות גבוהה מה זה אומר לגבי המשך ההריון ?

שלום ק, הבדיקות שצרפת מעלות חשד שנדבקת "לאחרונה" ב- CMV. על משמעות ההדבקה הזאת בהריון (או סמוך לו) את מוזמנת להתייעץ עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 03 בסוף). הרבה בריאות אפי

22/10/2014 | 09:41 | מאת: ק-cmv

מנהל פורום מחלות זיהומיות