HIV.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/10/2014 | 15:50 | מאת: אהרון

שלום רב, היה מקרה ובו ישבתי ליד אפריקאי באוטובוס, למיטב ידיעתי אפריקאים הם אחוז הנשאים הגבוה בארץ, אז מיד התחילה חרדה מסוימת, שבאתי לקום, נגעתי בו בטעות, החשש שלי שפצע שלי נגע בפצע שלו ומכך נדבקתי, או סיבות נוספות הם שאני בודק מקומות לפני שאני מתיישב שלא יהיו בהם כתמי דם, או בכול מקום אחר או אף עם מפגש גופני עם אדם אחר שנראה לי חשוד. דבר נוסף ללא גזענות הוא לגבי אתיופים, האם 40% מהנשאים הינם אתיופים? כיצד זה אפשרי? לא שמעתי על זה מעולם, ולפתע אני קראתי על זה. האם החששות שלי מוצדקים? האם תוכל לפרט?

שלום אהרן, 1. הדבקתך בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך ל א נראית לי סבירה. 2. את שאלתך בנוגע להתפצלות העדתית של נשאי הנגיף בארץ מומלץ לך להפנות ישירות למשרד הבריאות. הרבה בריאות אפי

21/10/2014 | 17:17 | מאת: אהרון

על כמה סיכויים זה עומד, מה זו סבירות, סביר זה סיכון?

מנהל פורום מחלות זיהומיות