אוריאופלסמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/10/2014 | 16:15 | מאת: שי

התגלה אצלי החיידק בבדיקת pcr ל 4 מחלות מין שעשיתי במרפאת הפרסים את הבדיקה עשיתי אחרי 9 ימים ממגע לא מוגן אחרי 5 ימים מהמגע התחלה תחושה חזקה של דקירות בקצה הפין וצריבה קלה במתן שתן לא תמיד השאלה היא האם עש צורך לחזור על הבדיקה מכיוון שזה היה מוקדם מידי לשאר המחלות כגון זיוה וכלמידיה היום אני 30 יום מהמגע ועדיין יש תחושת דקירות

שלום שי, לא ברור לי משאלתך האם טופלת עבור הממצא המתואר בה. בלי קשר לכך, אם אתה עדיין סובל מתסמינים שאין להם הסבר- מומלץ לך לחזור לבדיקת רופא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות