חיידק MSSA

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/10/2014 | 08:19 | מאת: מירי

בוקר טוב, אימי בת 73 מועמדת לניתוח להחלפת מפרק הברך. בבדיקות טרום ניתוח התגלה החיידק שבנדון. אודה לקבלת הסבר על אופן הטיפול בו, לאיזה רופא צריכים ללכת - משפחה/א.א.ג? האם החיידק מדבק כשהיא עם אנשים? האם ניתן לנתי בתקופה הקרובה או שחייבים לסיים טיפול? לידיעה, אימי רגישה לפינצלין. תודה, מירי

שלום מירי, MSSA- או "סטאפילוקוקוס אוריאוס הרגיש למתיצילין" הוא חיידק המצוי על גבי העור של כל אחת ואחד מאתנו, ובידודו בבדיקה שגרתית- למשל כזאת שנלקחת מנחיר האף- איננה מחייבת טיפול כלשהו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות