צהבת B

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/10/2014 | 06:59 | מאת: דינה

שלום! לבעלי בן 53 התקבלו תוצאות הבדיקות הבאות: אשמח לקבל את משמעות הבדיקות הללו: Hepatitis BsAb- שלילי Hepatitis BsAg-שלילי Hepatitis BcIgM-שלילי Hepatitis Bc Ab Total-חיובי Hepatitis C Ab- שלילי .האם על סמך הבדיקות הללו ניתן להגיד שאין סכנה לבריאות והכל בעבר? תודה, דינה

שלום דינה, בבדיקת הדם של בעלך התגלו נוגדנים לאחד ממרכיבי נגיף ה'הפטיטיס' B. ייתכן אפוא שהוא נדבק בעבר בנגיף זה. בבדיקות שצרפת אין עדות להמצאות הנגיף בגופו בהווה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות