חיידק בשתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/10/2014 | 12:10 | מאת: חן

שלום דוקטור אני בשבוע 36 לפני שבועים התגלה חיידק בשתן בתרבית ללא סימנים,התרבית נעשתה ללא ניקיון לפני יצא חיידק קלבסיאלה פנאומוניה. לאחר 5 ימים עשיתי שוב תרבית עם נקיון לפני יצא שלילי.ובאותו יום התחלתי כבר זינת כי חשבתי שיש חיידק סיימתי את האנטיביוטיקה ביום שבת האחרון. אתמול בבדיקת שתן פשוטה יצא ליקוציטים מזה אומר? זה הגיוני שאחרי אנטיביוטיקה עדיין יש ליוקוציטים בשתן?

שלום חן, המצאות לויקוציטים בדגימת שתן א י נ נ ה מהווה הוכחה לנוכחותו של חיידק במערכת שתן. אם ממצא זה מתמיד יש לברר זאת (כולל תרבית שתן חוזרת). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות