אנטרוקוק בעצם, בשוק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/09/2014 | 05:05 | מאת: שלמי

בן 30 עבר תאונת דרכים בסוף פברואר. עצם לא אוחתה בשל זיהום. טופל אנטיביוטית ללא הצלחה לזהות את הזיהום. גם לא בהטרייה. בתחילת אוגוסט עבר החלפת ניילינג וברגים. בניתוח זה גם נלקחו תרביות שהניבו את התוצאה 'אנטרקוק'. מאז מטופל באמפיצלין ורוצפין. הסינוס שוב מפריש והCRP עלה. אין איחוי של העצם. מה לעשות??????????????

שלום שלומי, לצערי אין זה נדיר שזיהום שמערב עצם שבורה שחוברה בעזרת "ברזלים" מסתבך בזיהום כרוני. במקרים כאלו יש צורך- במקרים לא מעטים- להוציא את הגוף הזר כדי לאפשר ריפוי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות