Cmv בחודש תשיעי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/09/2014 | 20:33 | מאת: בוברונת

שלום לך דוקטור יקר, רציתי לדעת, האם הידבקות ראשונית ב cmv בשבוע 36 אף היא יכולה לגרום לפגיעות בעובר ואם כן מהם? תודה מראש, בוברונת

שלום בוברונת, כיוון שתקופת הדגירה של CMV היא בד"כ מספר שבועות, סביר שלאחר הדבקה של אשה בשבוע ה- 36 של הריונה, יוולד הילד שלה לפני שהיא תחלה בנגיף זה. בכל מקרה את מוזמנת להתייעץ בנושא זה גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות