מיקופלסמה הומיניס ואוראופלסמה פרבום -טיפול אפקטיבי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/09/2014 | 18:44 | מאת: הילה

בת 28, לפני שנה בעקבות כאבים בנרתיק נמצא בבדיקת PCR מיקופלסמה הומיניס ואוראופלסמה. דוקסילין וזטו לא יעילים. כבר שנה יש לי כאבים חזקים ללא ממצא אחר ולרופאים אין מושג לגבי טיפול אפקטיבי. בן הזוג שלי נבדק ויצא נקי. האם תוכל לעזור לי ולומר לי מנסיונך איזה טיפול כן אפקטיבי? אני חסרת אונים ואובדת עצות אשמח לכל עזרה תודה

שלום הילה, לא בהכרח קיים קשר סיבתי בין ה'מיקופלסמה הומיניס' וה'אוראופלסמה פרבום' שנמצאו אצלך בעבר, לבין התסמינים ("כאבים חזקים בנרתיק") שמהם את סובלת מזה כשנה. המלצתי- המשך בירור לסיבת הכאבים שלך בעזרת רופא/ה גניקולוג/ית. הרבה בריאות אפי

29/09/2014 | 08:37 | מאת: הילה

ממה שאני יודעת לרופאים בארץ אין מושג לגבי השלכות קריטיות של הנגיפים הנ"ל. הם גורמים לבעיות פריון, לדלקות ולכאבים כרוניים. אצל הרבה נשים האנטיביוטיקה מרגיעה את זה לתקופה, ואח"כ זה חוזר, כמו אצלי, עמיד ותוקפני יותר. מעבר לכך,בחיפושיי אחרי תרופה וריפוי, אני חוקרת את הנושא הזה לעומק במהלך השנה האחרונה. גיליתי עובדות מעבר לכל דמיון. האם ידעת למשל שבמשרד הפטנטים האמריקאי ישנו פטנט רשום על סוגים של מיקופלסמה ואוראופלסמה? על אף שקשה להאמין בכך, זה אומר שהזנים האלה פותחו במעבדות. כן, אפשר לקרוא לזה נשק ביולוגי. ולא, זאת לא תיאוריית קונספירציה. זה ידוע כחלק ממגמה לצמצום אוכלוסיית כדור הארץ, או de-population. הזנים האלה הם עמידים ביותר, ויש בעיה לחסל אותם בגלל שאין להם דופן-תא. אני רק אומרת שמי שעיניו בראשו כדאי לו שיחקור את הנושא לעומק, ולא יסתפק בתשובות מן המוכן.

04/03/2017 | 07:43 | מאת: בועז

צרי איתי קשר בבקשה 0549793453

14/08/2017 | 19:08 | מאת: שני

היי יש לך תשובות בנושא ? אשמח לדעת גם לי זה התגלה

02/11/2017 | 12:48 | מאת: בועז

כן את יכולה לשאול בהודעה

02/11/2017 | 12:06 | מאת: אבי

היי הילה.האם יש דרך ליצור איתך קשר בנושא?

29/04/2017 | 01:13 | מאת: סולי

יש לי בדיוק את אותה בעייה בבקשה שלחי הודעה בתגובה אושה לך מאוד אם תצליחי לעזור לי

04/06/2017 | 15:55 | מאת: היי סולי וכל השאר..

קצת בלחץ!!

03/12/2017 | 16:59 | מאת: גל

תנסה אזניל (אנטיביוטיקה)

27/06/2022 | 12:33 | מאת: עדי

היי הילה אני סובלת גם מהאוראופלזמה המעצבנת הזו וכבר שנה מנסה אנטיביוטיקות שונות וזה תמיד הולך וחוזר. אשמח לשמוע המלצות או מידע בנושא אם יש לך

02/07/2022 | 11:36 | מאת: אגם

היי, אני סובלת מחיידקי מיקרופלאזמה הומינוס כבר תקופה חוץ מחיידקים אלו הכל יצא תקין בבדיקות למחלות מין. בכל ביקור אצל הרופא הביקור מסתיים במרשם לאנטיביוטיקה חדשה . האם הסיוט יגמר מתישהו או שככל הנראה החיידק עמיד ואני איתו לכל החיים?1

מנהל פורום מחלות זיהומיות