הדבקות אפשרית במחלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/09/2014 | 17:20 | מאת: ירדן

שלום ד"ר הלפרין, היום נאלצתי לגעת באדם שמצאתי אותו שרוע ברחוב, עם חבלה בראש... מלבד העובדה שכשמצאתי אותו הוא היה אפאתי מאוד ולא הגיב, האדם היה נראה לי מוזנח מאוד, יכול להיות מסומם או שיכור איני יודע... האמבולנס הגיע והצוות פינה אותו ואני מקווה שהוא מרגיש טוב... עכשיו נאלצתי לגעת לו בראש כדי להרים אותו שינשום אוויר ונגעתי בדם שלו, לא הנשמתי אותו רק גיריתי לו את החזה... אני מפחד שהאדם הדביק אותי במחלה כלשהי, אולי זה פסיכוסומטי אולי לא אבל אני מתחיל להרגיש חולה וזה ממש מלחיץ... מה אתה ממליץ לעשות? תודה רבה מראש!

שלום ירדן, לו אני הייתי נקלע לסיטואציה דומה (ובעבר נקלעתי אליה לא מעט פעמים...), לא הייתי דואג או עושה משהו מיוחד בקשר לכך, אלא ממשיך בשגרת חיי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות