בבקשה השמח לקבל את תשובתך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/09/2014 | 22:15 | מאת: גון

זה שוב גון לא התכוונתי להעליב אוקי אז מה השלב הבא אייך לברר אם הכן הייתה הדבקה במחלת מין כל שהיא כמה זמן צריך להמתין כדאי לברר על כל המחלות ואייך עושים זאת תודה ואם הייתי אם משהיא בהריון יום לאחר המיכרה מה היא צריכה לעשות כדאי לבדוק ולטפל ותוך כמה זמן תודה

שלום גון, 1. אין כאן שאלה של העלבה, אבל אתה צריך להבין שבמהלך יחסי מין אוראליים לא מוגנים (בקונדום) אפשר להידבק במחלות מין!!! 2. את המחלות האלו לא מתחילים לאבחן במעבדה, אלא בד"כ על פי תסמינים שמופיעים מספר ימים לאחר המגע המיני: עגבת מתבטאת בכיבים על אבר המין, זיבה- בצריבה ובהפרשה מפתח אבר המין, והרפס- בשלפוחיות כואבות על אבר המין. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות