תודה מה עושים עכשיו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/09/2014 | 17:05 | מאת: גון

תודה לך האם תוכל לתאר לי את כל סוגי מחלות המין שניתן להידבק מהמכירה שלי למה התכוונתה שרשמתה ועוד רשמתה זיבה עגבת הרפס ועוד ומה עלי לעשות עכשיו אייך בודקים אם הכן הייתה הדבקה ואייך מטפלים בכך ואם ניתן לקבל כמה מחלות יחד בבקשה תן פירוט זה מאוד חשוב האירוע קרה לפני שלושה ימים אני יזכר שמדובר בקבלת מין אור אלי קיבלתי מציצה ונגעתי בפי הטבעת אם העצבה שלי וקצת בפות ללא חדירה בשני המכרים ובאותה השניה נגעתי בקצה הפין שלי עכשיו מה עלי לעשות יום לאחר מכן הייתי אם משהי בהריון מה עושים לא רוצה שיזיק לה אייך מבצעים בדיקות מידיות וכמה זמן צריך להמתין הכדאי לבצע בדיקות דם

מהערתך לעיל (משעה 17:21) אני מבין שאין כבר טעם שאשיב על השאלה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות