וירוס בטן בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/09/2014 | 17:25 | מאת: מאיה

שלום! אני בשבוע 13 וסובלת כבר כמה ימים משלשולים, עייפות, חולשה וכאבי בטן חדים (מעין דקירות כאלו) שבאים והולכים מדי כמה זמן. יש לציין כי ידוע על וירוס בטן שהסתובב לאחרונה בגן של הבת שלי וגם בקרב מבוגרים בסביבה שלי. עלה חשד מסויים שאולי מדובר בקלקול קיבה מאוכל שלא בושל דיו (קציצה שהייתה מעט נאה מבפנים), אם כי ייתכן והסימפטומים התחילו עוד לפני כן (לא ממש זכור לי). בכל אופן, זה הלך והחמיר מזה כ-3 ימים. חשוב לציין שאני מחוסנת לcmv. בהנחה שאני דואגת לשתות מספיק מים למניעת התייבשות, האם יש סיבה לגשת לטרם/למיון? האם נשקפת סכנה כלשהי לעובר? האם יש סיבה לבצע אולטראסאונד? האם מספיק לקבוע תור לרופא מחר במידה והסימפטומים ימשיכו? תודה ושנה טובה!

שלום מאיה, אני מצטרף לדעתך שאם תסמינייך לא משתפרים כדאי שתיבדקי ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות