סטרידור- האם זה מדבק?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/09/2014 | 21:16 | מאת: טליה

שלום ד"ר, אני אמא לתינוק בן פחות חודשיים. אמי סובלת משיעול נבחני ויבש במשך שבוע. היא מסרבת ללכת לרופא וטוענת שזה נגרם מהמזגן ושזה לא מדבק. היא התחילה לטפל בזה באמצעות אוויר קר (פריזר) וזה השתפר. האם תוכל לתת תשובה בעניין? האם שיעול כזה עלול להיות מדבק, מהן ההשלכות עבור תינוק בן פחות מחודשיים? האם מומלץ להרחיק את התינוק ולמשך כמה זמן? המון תודה, טליה

שלום טליה, אכן, יתכן שהגורם לשיעול של אמך הוא 'מיקרוב' כלשהו, כגון נגיף ('וירוס') שיכול לעבור ממנה לסובבים אותה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות