אורופלזמה משחקת לי בגוף? ייתכן?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/09/2014 | 07:36 | מאת: דנית23

שלום, האם יכול להיות מצב כזה שאורופלזמה פרבום, יכולה "לישון" בגוף ללא תסמינים ואז אחרי כמה ימים להיות אורופלזמה פעילה למרות שיצאה שלילית בדיקה אך סבלתי ממנה בעבר בצריבות בשתן ולאחר טיפול עבר. אך מאז.. יש צריבות שבאות והולכות. השאלה האם היא יכולה לשחק לי בגוף ככה שיש פעם צריבות ופעם אין כלום במשך חודשיים?תודההההה

שלום דנית23, אין זה סביר ש"צריבות שבאות והולכות" במשך חודשיים מלוות בבדיקה 'שלילית' לאוראופלזמה נגרמות ע"י חיידק זה. הרבה בריאות אפי

21/09/2014 | 17:37 | מאת: דנית23

שככה משחק לי בסוף? פעם עושה צריבות ופעם לא. ביצעתי תרבית שתן ואין צמיחה של חיידק. ידוע לך אולי? יש לך המלצה כלשהי שעליי לעשות?

מנהל פורום מחלות זיהומיות