קונדום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/09/2014 | 12:53 | מאת: surf

שבת שלום דר הלפרין האם גבר חשוף יותר להידבק במחלות מין ביחסי מין מוגנים מאשר האישה? זא האם לגבר יש סיכוי גבוה יותר להידבק (כמובן במצב שהגומי לא נקרע) תודה

שלום surf, לכל מחלת מין יש שיעורי הדבקה שונים. בנוגע לנגיף ה'איידס', למשל, סיכויו של גבר להידבק מאשה נגועה (במהלך יחסי מין נרתיקיים לא מוגנים) הוא נ מ ו ך מסיכוייה של אשה להידבק מגבר נגוע. אינני מכיר השוואה כזאת שנעשתה כאשר הגברים השתמשו בקונדום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות