חייב עזרה דר הלפרין כמה שיותר דחוף!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/09/2014 | 19:11 | מאת: חייל מודאג

לפני כמספר ימים אני וחבר היינו אצל נערת לייוי טרנסית ( בהתחלה אפילו לא ידענו זה היה משכרות יתר של אלכוהול) לאחר שחדרתי בערך דקה הבחנתי שהקונדום היה קרוע רצתי לביהח תוך מספר שעות התחלתי אם הטיפול PEP נפגשתי אם הפרוספור הוא אמר שהסיכויים לא הכי גבוהים אך יש סיכוי.. בלי קשר לתופעות הלוואי המגעילות שתוקפות אותי אני בדכאון אני לא יודע מה לעשות אני עצוב כל היום... ראיתי שיש כאן אנשים שמבינים בעניין מה הסיכווים שלי היה לקבל את הנגיף? ומה הסיכוי שלי עכשו לצאת ממנו במידה וקיבלתי? ובלי קשר אני יודע שזה לא קשור עשו לי בדיקה ויצאתי שלילי ( אבל אני יודע שזה רק עד המקרה ) ואם עוד 3 שבועות אגש להבדק שוב למרות שאני עדיין בטיפול של הPEP זה יכול להרגיע אותי ??? אני ממש מתחנן לעזרה אני גמור נפשית!!!!! נ.ב התרופות שלי נמצאות באוטו ולא בבית העם הם יכולים להתקלקל בבאגז? למרות שאני שם אותם בצל תודה רבה ושבת שלום

שלום חייל מודאג, 1. הסיכויים שתחלה ב'איידס' בעקבות האירוע המתואר בשאלתך נחשבים כנמוכים מ א ד. 2. בלי קשר לכך, אני לא ממליץ להחזיק תרופות בבגאז' של אוטו. הרבה בריאות אפי

20/09/2014 | 13:38 | מאת: חייל מודאג

תודה רבה על תגובתך אפי אבל נצא מנקודת הנחה שהבחורה נשאית והיה אקט שלם של כ בערך 1-2 דק בלי קונדום מכיוון שהוא נקרע אז הסיכוי נמוך מאוד? ובקשר לתרופות אני שם את האוטו בצל מכיוון שאין לי מקום אחר לשים אותם. אני מעריך את העזרה שלך אפי תודה רבה על התשובות

מנהל פורום מחלות זיהומיות