נחלה זיהומית לא מזוהה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/09/2014 | 06:20 | מאת: אביב

שלום אחי בן 47 סובל מזה כשבועיים וחצי מתופעה ייחודית שטרם נמצא לה הסבר רפואי. בשעות הערב עולה לו החום (עד לערכים של 39.5-40) וכעבור מספר שעות הוא מזיע מאוד ואז יורד החום. במשך היום יש לו תחושת חולשה כללית ללא חום או חום נמוך. בבדיקות מעבדה נמצא CRP גבוה (9.5) ונשללו מחלות זיהומיות כמו מלריה ושחפת. לא נמצאו כל תסמינים נוספים מעבר ל CRP. אחי סובל מסכרת נעורים מפוקחת ומאוזנת. אחי מאושפז מאז אתמול בבית החולים קפלן ללא שינוי כל שהוא בתסמינים. לא ברור אם קשור אך חזר לפני חודשיים וחצי מברזיל. אנא עזרתכם בזיהוי אפשרי של המחלה. תודה רבה אביב

שלום אביב, אני ממליץ לך להתייעץ עם מנהל היחידה למחלות זיהומיות בביה"ח שבו מאושפז אחיך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות