חוששת מאוד!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/09/2014 | 21:13 | מאת: חסויה

שלום רב ד"ר יקר, בת 27 בשבוע 17 עם תאומים. בתחילת ההריון עשיתי בדיקות דם על מנת לבדוק ל ה אני מחוסנת ולמה לא ומסתבר שאיני מחוסנת ל cmv מייתר לציין שאני היסטרית, לא ישנה בלילות וחרדתית מאוד! יש לציין שאני מקפידה על שטיפת ידיים וחטוי אבל לא רגועה. בשבוע שעבר הייתי חולה מאוד עם שיעול כבד, ליחות, נזלת ירוקה, חום שעמד על 38.2... אני נורא חוששת לעשות את הבדיקה!! כיצד אוכל להגן על עצמי? אשמח לעצות!!

17/09/2014 | 23:35 | מאת: לחסויה

שלום חסויה, 1. כדי לצמצם את סיכויי ההדבקה שלך ב- CMV מומלץ לך להתרחק מאנשים החולים בנגיף זה, ולהקפיד על כללי הגינה אישיים (למשל רחיצת ידיים במים ובסבון לאחר כל יציאה משירותים ולפני כל טיפול במזון). 2. דרך אגב, "שיעול כבד, ליחות, ונזלת ירוקה" הם אינם תסמינים אופיניים לזיהום בנגיף זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות