Cmv או ebv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/09/2014 | 11:36 | מאת: אנה

מה המשמעות של התוצאות העל בתינוק בן חודשיים וחצי: אחרי הלידה נבדק ל cmv ברוק ויצא שלילי לפני שבועיים בעקבות בלוטות מוגדלות נבדק בדיקת שתן ל cmv ויצא חיובי לפני יומיים בוצעה בדיקת דם והתקבלו התוצאות הבאות Ebv igg חיובי 46 Ebv igm שלילי קטן מ 10 Ebv igg ebna גבולי 5 Cmv igg חיובי Cmv igm שלילי האם יש לו cmv או ebv תודה רבה אנה

שלום אנה, לא ברור לי משאלתך איזו בדיקת שתן דווחה כ"חיובית" ל- CMV, אך בדיקות הדם (של התינוק בן החודשיים וחצי) שאותן צרפת לשאלתך א י נ ן אבחנתיות לא לזיהום חריף ב- CMV ולא לזיהום חריף ב- EBV. הרבה בריאות אפי

02/09/2014 | 16:49 | מאת: אנה

השאלה האם הוא מדבק לנשים בהריון?

מנהל פורום מחלות זיהומיות