חיידק בפצע פתוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/09/2014 | 16:26 | מאת: שי

שלום לדר הלפרין לאימי (87) התפתח פצע פתוח בקוטר של 3 סמ עקב דקירת סכין בשוק הרגל. הפצע קיים כחודשיים ולא עובר.היא מטופלת עיי אחות פצע. בבדיקה שעשתה להמצאות חיידק..נימצא שיש לה gram neg bacilli. לצערי היא נופלת בין הכסאות.רופא..אחות..וכל מיני מומחים. המשחות שבה היא מטופלת :dermagran ו- flamynal שאלתי..מה הטיפול לחיידק הנ"ל והאם היא מטופלת נכון. אני מבין את הקושי במתן דעה בלי לראות את הפצע. תודה שי

שלום שי, gram neg bacilli איננו שם של חיידק אלא תיאור של קבוצת חיידקים (שכל אחד מחבריה הוא שונה מאד זה מזה). בלי קשר לכך, אין ביכולתי לענות על השאלה כיצד אפשר לשפר את הטיפול בפצע של אמך, ואם אתה חושב שהסיבה לאי-ריפויו של פצע זה היא זיהומית, אתה יכול לקבוע תור עבורה אצל ה'זיהומולוג/ית' של קופת החולים בה היא חברה. הרבה בריאות אפי

02/09/2014 | 16:30 | מאת: שי

מנהל פורום מחלות זיהומיות