המשך CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/08/2014 | 16:30 | מאת: שרון

עשיתי בדיקה חוזרת לcmv (לאחר 4 שבועות מהבדיקה הקודמת כבר בשבוע 10) שנשלחה לתל השומר. התקבלו בדיוק אותן תוצאות...IgG חיובי IgM borderline וAvidity לא ניתן לחישוב כי ה IgG נמוך מידי (אין שום מספרים/אחוזים ליד אף תוצאה). איך זה יכול להיות שלא השתנה כלום ב-4 שבועות? מה הכוונה לא ניתן לחשב Avidity? מדוע?? יש לציין שלא הייתה לי מחלת חום חודשים רבים, אבל כן היה לי כאב גרון לא רציני אך מציק שנמשך שבועיים ממש בתחילת ההריון. תודה רבה על המענה

שלום שרון, 1. Avidity היא בדיקה המבוצעת על נוגדני IgG, ואם אין מספיק נוגדנים כאלו בדגימה- אין אפשרות לבצע גם את הבדיקה הזו. 2. לא כל תוצאה של בדיקה משתנה באופן משמעותי לאחר 4 שבועות. הרבה בריאות אפי

31/08/2014 | 22:23 | מאת: שרון

רק עוד דבר קטן, אז בעצם ניתן להסיק שההדבקות הייתה ממש לאחרונה ונוגדני הIgG עוד לא הספיקו לעלות. יש סיבה לחשוב שבבדיקה נוספת התוצאות ישתנו/יתהפכו ונגלה שההידבקות היא ישנה יחסית? תודה!

מנהל פורום מחלות זיהומיות