דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/08/2014 | 20:33 | מאת: זהבה

חולה ששוכב עם דלקת ריאות עם הפרשות רבות בריאות. אלו שיטות יש לנקז את הליחה מעבר לפיזותרפיה נשימתית(אין הרבה שיעולים אפקטיביים וגם לא שיתוף פעולה)? והאם יש מניעה רפואית מלנסות במקביל לטיפול הרפואי שיטות אלטרנטיביות (שגם אם אולי אין בהם תועלת, אך לפחות לדעת שאין בהם נזק)? קראתי למשל על עיסוי על החזה עם שמן זית וחומץ, או רטיות חרדל (גרצ'יצ'ניקי) ועוד. תודה רבה

שלום זהבה, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לרופא/ה מומחה/ית למחלות ריאה, או לפיזיותרפיסט/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות