CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/08/2014 | 00:56 | מאת: אפרת

כאשר בן אדם נחשף ל CMV , מתי הוא יכול להדביק את הסובבים אותו , יום אחריי החשיפה או רק כאשר יש מתחילה עלייה של נוגדים בדם ? ועוד שאלה מרגע החשיפה ל CMV תוך כמה זמן מתחילה עלייה של נוגדים בדם ?

שלום אפרת, לאחר הדבקה ראשונית ב- CMV עשוי/ה הנדבק/ת להפוך למדבק/ת לאחר מספר שבועות. גם הנוגדנים (מסוג IgM) kbdh; מתחילים להתגלות מספר שבועות לאחר ההדבקה. הרבה בריאות אפי

שלום אפרת, לאחר הדבקה ראשונית ב- CMV עשוי/ה הנדבק/ת להפוך למדבק/ת לאחר מספר שבועות. גם הנוגדנים לנגיף, מסוג IgM, מתחילים להתגלות מספר שבועות לאחר ההדבקה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות