בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/08/2014 | 09:47 | מאת: נעמה

שלום דר, כבר רשמתי כאן בעבר על כלמדייה שהייתה לי ואורפלזמה פרבום. ובשל הרבה סוגי אנטביוטיקות שקיבלתי שכנראה לא עזרו באופן מלא, הגיעו לי בדיקת שתן חדשות שביצעתי של Urine culture ורשום שצמחו בתרבית מעל 100,000. אתה יכול בבקשה לומר לי מה זה אומר כל זה? ולא הבנתי מה הטיפול המתאים? כבר לקחתי כמה סוגים של אנבטיוטיקות..דוקסילין אזניל וציפרו.. הנה התוצאות: שם החיידק Escherichia coli Ampicillin עמיד >=32 Cephalexin רגיש 16 Cefuroxime עמיד 32 Sulfamethoxa/Trimeth רגיש <=20 Nitrofurantoin רגיש <=16 Fosfomycin רגיש <=16 Amoxicillin/Clavul A רגיש 8 Ciprofloxacin עמיד >=4 Ceftriaxone רגיש <=1 Ceftazidime רגיש <=1 Gentamicin רגיש <=1 Amikacin רגיש <=2 Ertapenem רגיש <=0.5 Meropenem רגיש <=0.25 Piperacill/tazobact רגיש <=4 מה הטיפול המתאים ולמי לגשת לרופא משפחה או נשים? זה אומר שלא עבר לי עוד מה שהיה לי? תודה

שלום נעמה, הבדיקה שצרפת מעידה על כך שבשתן שלך צמח חיידק בשם 'אי. קולי'. על סמך הנתונים החלקיים בשאלתך אין ביכולתי לכתוב לך האם יש צורך לטפל בך בעקבות צמיחת חיידק זה, ואם כן- במה. מומלץ לך להתייעץ על כך עם הרופא/ה שהזמין/ה את הבדיקה. הרבה בריאות אפי

28/08/2014 | 20:20 | מאת: נעמה

למרות זאת הוא יצא 16רגיש בתוצאות של הרגישות. האם אנטביוטיקה תעזור? כי זה נשמע לא הכי..תודה על המענה

שלום נעמה, האנטיביוטיקה שנרשמה לך אמורה להרוג את החיידק שצמח בתרבית השתן שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות