בדיקת מנטו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/08/2014 | 22:14 | מאת: אפרת

דר' הלפרין שלום אני עובדת בקופת חולים במקצוע פאררפואי ובמסגרת העבודה עשיתי בדיקות מנטו דו שלבי. הראשונה יצאה 7 מ"מ והשניה 10 מ"מ. רוצה לציין שלפני כ 7 שנים עשיתי בדיקה כזו במקום עבודה אחר שיצאה שלילית כלומר- 0 כמו כן, אני ילידת 78 כך שלמיטב הבנתי חוסנתי בעבר. טרם עשיתי צילום חזה אבל קיבלתי הודעה שאני צריכה לפנות למלש"ח. רציתי לדעת האם זו תוצאה משמעותית שאכן מצדיקה קבלת טיפול? אני בת 36 ומתכננתלהכנס להריון(ראשון) ולא מעוניינת לדחות זאת, האם יש אפשרות בדחיית מתן הטיפול? בתודה מראש על תשובתך

שלום אפרת, על הצורך בטיפול, סוג הטיפול ומשכו (במצב כמו זה המתואר בשאלתך) אפשר לדבר רק ל א ח ר ביצוע צילום החזה. הרבה בריאות אפי

28/08/2014 | 16:55 | מאת: אפרת

דר' הלפרין, שלום שוב ותודה על התגובה המהירה אז היום עשיתי צילום חזה שנמצא תקין. מה כעת לדעתך משמעות התגובה (10 מ"מ)? האם עדיין אצרך לקבל טיפול אנטיביוטי? מזכירה גם שחוסנתי בילדות (ילידת 78). תודה מראש על תשובתך אפרת

מנהל פורום מחלות זיהומיות