הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/08/2014 | 11:20 | מאת: דנית

שלום, רציתי לשאול לגבי תוצאת בדיקת HERPES HSV2 IgG שעשיתי - התוצאה הייתה "שלילית", אך יחד עם זאת נכתב בחשד קליני, שלח משטח ל - PCR". מה השורה התחתונה? תודה

שלום דנית, אנשי המעבדה שאליהם נשלחה דגימת הדם שלך לא יודעים מדוע הוזמנה הבדיק; לכן הם כתבו לרופא/ה שלך ש א ם הוא/היא חושד/ת שאת סובלת מזיהום פעיל ב'הרפס'- שמתבטא בשלפוחיות בדרכי המין- מומלץ לשלוח דגימה אחרת ולבצע אותה טכניקה אחרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות