קדחת דנגי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/08/2014 | 18:09 | מאת: ת. דוידי

הבן שלי בתאילנד ונעקץ עי היתוש, אחרי מספר ימים עלה החום מאוד. כרגע הוא מאושפז בבית חולים שם. כמות הטסיות שלו נמוכה ביותר 40,000. נאמר לו שבמצב הזה לא רצוי לטוס חזרה לארץ מחד, ומאידך אמרו לו שאם תמשיך הירידה עד 10000, יצטרכו לתת לו עירוי דם. בינתיים נוצתנים לו זריקות שלdexamethason כל 8 שעות. האם הטיפול הזה עוזר בכלל??? האם מסוכן לטוס במצב הזה? ומה לגבי עירוי הדם- שאנחנו לא רוצים להגיע למצב הזה... תודה לתשובה

שלום ת. דוידי, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לאחד הפורומים (הרבים) שמוקדשים ל'רפואת מטיילים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות