בדיקת זיבה וכלימידיה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/08/2014 | 15:23 | מאת: נוני

שלום רב, האם משטח מהנרתיק מזהה גונוריאה וכלימידיה? נבדקתי בבדיקות הבאות- VAGINAL-GBS NEGATIVE VAGINAL CULTURE טרם בוצע האם הן משקפות המצאות של חיידקים אלה? אם לא, איזה בדיקות מתאימות לכך? ומי מפנה לבדיקות אלה? תודה מראש

שלום נוני, לפי התשובה שקיבלת עדיין לא בוצעה הבדיקה (תרבית) לזיבה. בדיקה זו איננה מיועדת לאבחון זיהום ב'קלמידיה' (ולצורך כך מקובל כיום לבצע בדיקת שתן לחיידק זה בשיטה הקרויה PCR). כל רופא/ה רלוונטי/ת בקופ"ח יכול/ה להפנות אותך לבדיקה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות